Sinds ik Mindfulness in mijn leven heb geintegreerd ben ik veel bewuster geworden van mijn lichaam, geest en de wereld om mij heen. Dat heeft mijn leven volledig veranderd.

NU....WIL IK JOU 1 OP 1 HELPEN!

Voor wie is dit online traject bedoeld?

Mindfulness voor het leven is goed voor iedereen, jong en oud! Omdat Mindfulness voor het leven zich juist richt op het dagelijkse leven, op de zaken waar we allemaal vroeg of laat wel eens tegenaan lopen. De meeste mensen weten zich daar echter geen raad mee of vinden het lastig om ermee om te gaan. Daar komt Mindfulness voor het leven dan om de hoek kijken. Het leert je namelijk omgaan met deze zaken, de allerdaagse dingen waar we allemaal wel eens tegenaan lopen. Ben je niet overtuigd, dan check dit. Dit traject is voor iedereen die;

- Meer grip op het leven wilt,
- Regelmatig piekerd of overdenkt,
- Meer rust wilt ervaren,
- Zich wilt concentreren,
- Beter wilt slapen,
- Minder stress wilt ervaren,
- Een betere focus wiilt,
- Een burn-out wilt voorkomen,
- Meer wilt genieten van de kleine dingen in het leven,
- Zich gelukkiger wilt voelen,
- Niet meer op de automatische piloot wilt leven,
- Productiever wilt zijn,
- Iets positiefs wilt halen uit elke situatie,
- Zijn/haar lichaam en geest beter wilt leren kennen,
- Beter wilt leren omgaan met emoties.
- Meer diepgang in het leven wilt,
- Zich vaker ontspannen wilt voelen,
- Meer zelfliefde wilt creeren,
- en ga zo maar door!

Dit is al een mooi lijstje, maar er is veel meer!
Wil jij ook meer grip op je leven?

Meer controle over emoties

Minder stress

Verhoogd welzijn

Verbeterde relaties

Beterde concentratie

Meer rust

Waarom dit online Mindfulness Integratie Traject?

De normale Mindfulness training duurt 8 weken. Dat zijn 8 sessies van 2-2,5 uur. Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat je je commiteert aan dagelijkse oefeningen van 45-60 minten per dag. Waarom? Omdat je net als bij elke andere levenskunst moet oefenen, oefenen en nog eens oefenen om het je eigen te maken en te integreren in het leven.

Tijdens het volgen van diverse Mindfulness trainingen zag ik om me heen dat het voor velen moeilijk is om zich te commiteren aan het oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Men heeft geen tijd, geen zin en slaat oefenen over. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat Mindfulness dus GEEN onderdeel van het leven wordt, puur omdat men er in die 8 weken niet alles aan heeft gedaan om Mindfulness in het leven te integreren.

Gedurende het 1 op 1 integratie traject gaan we samen Mindfulness een onderdeel van je leven maken. Ik leer je technieken om zelfstandig te mediteren. Ook al kan je nu nog geen minuut stil zitten. Je leert een objectieve houding aan te nemen ten aanzien van je gedachten, gevoelens, fysieke ervaringen en de wereld om je heen, waardoor je beter om leert gaan met stress en minder zal piekeren of overdenken. Je zult meer kalmte en rust ervaren, je beter kunnen concentreren en beter slapen. In 8 weken tijd vergroten we je bewustzijn en daarmee je geluksbeleving.

Daarom dit Mindfulness Integratie Traject waarbij ik je peronal Mindfulness coach ben. Ik train je, inspireer je, coach je, houd je bij de hand en geef je een schop onder je hol als dat nodig is en dat allemaal om Mindfulness ook daadwerkelijk een onderdeel te maken van je leven, zodat je ook na de 8 weken zelfstandig Mindfulness kan toepassen en je ook na de 8 weken kan profiteren van de vele positieve effecten.

Wat zeggen anderen?

De afgelopen 8 weken heb ik bij Danny de online Mindfulnesstraining gevolgd. Door de oefeningen kan ik sneller ontspannen en heb ik beter contact met mijn lichaam. Ik heb veel meer geleerd dan ik verwacht had. Danny is een hele inspirerende trainer die iedereen op zijn gemak stelt. Er is een mooie afwisseling tussen meditaties en andere oefeningen.  Als aanvulling ga ik ook de ademsessies doen. Hartelijk bedankt Danny en tot gauw!
De Mindfulness Bus
Riekje
Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de Mindfullness training die ik kortgeleden online heb gevolgd. Elke sessie heeft me waardevolle inzichten en praktische oefeningen gegeven die me hebben geholpen om bewustzijn en helderheid in mijn leven te brengen. De training heeft mijn leven echt even op zijn kop gezet. De bal is weer aan het rollen gebracht, zoals het spreekwoord zegt. Het heeft me geholpen een diepere verbinding met mezelf en anderen te vinden, en om met meer compassie en acceptatie te leven. Ik ben dankbaar voor de waardevolle tools en inzichten die ik heb opgedaan tijdens deze training. Deze Mindfullness training zou ik iedereen aanraden die innerlijke rust, veerkracht en een groter gevoel van welzijn zoekt. Het is een investering in jezelf die je leven voor altijd kan veranderen. Danny is een uitzonderlijke en inspirerende trainer. Zijn kennis en zijn vermogen de concepten op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen, hebben echt indruk op me gemaakt. Dank je wel voor deze mooie ervaring. Bovendien wil ik nog aangeven dat Danny een rust uitstraalt waar je veel van kunt leren, als je dit combineert met zijn grote glimlach weet je welke kant je moet uitgaan. Succes allemaal met het vinden van je eigen innerlijke rust.
Rick

Jazeker! Mindfulness heeft mijn leven in ieder geval enorm veranderd. Het heeft me om te beginnen veel meer rust gegeven. Zowel geestelijk als lichamelijk. Het heeft me ook een andere kijk op het leven gegeven. Ik zie dingen nu in een breder perspectief zonder er direct een oordeel over te hebben. Dat maakt mee toegankelijker voor zaken waar ik anders wellicht nooit iets mee zou hebben gedaan. Ook heb ik meer empathie voor anderen en zie ik dat ik mijn emoties en reacties veel beter kan reguleren dan vroeger.

Natuurlijk, geen probleem!

 

Mindfulness werkt stress verlagend,
Mindfulness maakt je productiever,
Mindfulness verbeterd je concentratie,
Mindfulness geeft je meer rust,
Mindfulness geeft je een grotere focus,
Mindfulness helpt je minder te piekeren,
Mindfulness helpt je minder te overdenken,
Mindfulness helpt je beter te slapen,
Mindfulness helpt je gelukkiger te voelen,
Mindfulness helpt je meer van het leven te genieten,
Mindfulness helpt je een burn-out te voorkomen,
Mindfulness leert je uit elke situatie iets positiefs te halen,
Mindfulness leert je de kleine dingen te zien en ervan te genieten!

Ik daag je uit om de rest zlf te ervaren. Er is namelijk nog veel meer dan in een lijstje samen te vatten is!

Ok, wat kan je verwachten tijdens dit online Mindfulness integratie traject?

Hoewel we tijdens de introductie wandeling zullen bekijken wat jij wilt en nodig hebt, kan je het volgende verwachten;

Totale waarde is 56 uur * €50,- = €2800,- ex btw

Alles zal online plaatsvinden. De wandelingen doe je waar jij dat wilt. Ik zal via videobellen met je mee wandelen. Indien er mogelijkheden zijn om samen IRL te wandelen dan heeft dat de voorkeur.

*LET OP!! introductiekorting geldt alleen voor leden van mijn gratis Whatsapp Mindfulness kanaal!