24 uur alleen op de wereld

24 uur alleen op de wereld. Rond 11:30 begonnen aan mijn 24 uur zonder menselijk contact, internet, elektra, maar met zoveel mogelijk mediteren, stilte en wellicht wat lezen.
Meesterschap in de liefde‘ uitgelezen. 2 meditatie sessies gedaan, ik schat de eerste op 15 min en de tweede op 25 min. Ook besloten de dag ook zonder tijd door te brengen. Zojuist even wat gegeten en in ‘Filosofie, 100 essentiële denkers’ gelezen.

 

De eerste inzichten

 

De eerste inzichten na een tijdje in stilte te hebben gezeten, en naar aanleiding van het boek ‘Meesterschap in de liefde‘….ik:

  • hou van mezelf en ben trots op waar ik nu sta. Ik ervaar vrijheid, veel liefde en maak vorderingen in het creëren van mijn mooiste leven.
  • ben trots op het verslaan van mijn demonen en vaak het leven te kunnen zien zoals het is.
  • ben er trots op dat ik zelden tot geen “haat” of andere negativiteit meer ervaar. Ik werd er van de week zelfs slecht van toen ik het in een film voorbij zag komen.
  • hou van mijn lichaam, ik mag gezien worden. Ik voel me gelukkig, vrij en kom niks te kort.
  • voel me zo ontzettend gelukkig met mijn schatje. En ben zo ontzettend dankbaar voor jou lieve, leuke, mooie Marloes. Jij bent het puntje op mijn i!

 

De dag voelt ook als een afscheid van dit super leuke huis. Ik ga een spannend avontuur tegemoet en een tijdje in mijn bus leven. Ja dat vind ik toch wel spannend, ook al weet ik dat het goed is en goed zal zijn.

De eerste hindernissen

 

In slaap gevallen. Niet echt handig. Geen idee hoe laat het is. Ik schat zo tussen 18 en 19 uur.

Ook momenten waarop ik de toegang tot informatie mis, omdat ik iets wil opzoeken.

Na eten, een lange meditatie, ik schat tussen 1 en 1,5 uur, en wat lezen rond 12 uur naar bed gegaan. Wat kan een kaars toch veel licht in de duisternis brengen, geen elektra voor nodig. In bed weer gaan mediteren. Ik voelde ontzettend veel positieve energie, geluk en (zelf)liefde!

Dag 2

 

Voor mijn gevoel rond 8.30 opgestaan, m’n ademhalingsoefeningen gedaan en een koude douche genomen. Een heerlijk vegan ontbijt gegeten en gaan mediteren.


Het enige wat ik wederom mis is mijn liefje, haar aanwezigheid en ons fijne contact als we niet samen zijn. Gelukkig is ze altijd bij me en zijn we altijd in verbinding.
Meditatie van 1 tot 1,5 uur was erg fijn. Het was dat ik ontzettend nodig naar het toilet moest, anders was ik nog wel even blijven zitten.


De tijd is bijna om. Zo voelt het tenminste. De 24 uur alleen op de wereld waren eenvoudig door te komen, het had best langer mogen duren. Ik hou van mezelf en kan goed met mezelf alleen zijn. Mindfulness brengt rust in mijn hoofd. Geen rare en vervelende spinsels. Geen angsten of negatieve gedachten. Alleen mooie inzichten en geweldige ideeën. Volgende keer 4 dagen.


💜🙏🏼💜

 

#lichtwerker #geluk #mindset #meditatie #energie #positief #disconnect #offgrid #loskoppelen #alleenopdewereld #stilteretraite #sssst