breath

ademwerk

 

Ademwerk is een buitengewoon krachtig middel om verandering in je leven mogelijk te maken. Het is een geweldig proces dat je hart opent, opruimt en je verbindt met de essentie van wie je werkelijk bent. Het vernieuwt, stimuleert en inspireert. Dit proces brengen we op gang door gebruik te maken van een speciale ademhalingstechniek die bekend staat als ‘Verbonden Ademhaling’. Door gebruik te maken van de verbonden ademhaling ontstaat er ruimte om onderdrukte emoties en negatieve overtuigingen los te laten.

 

Ademwerk kan je helpen om de kennis over jezelf te verdiepen en meer controle over je leven te krijgen. Het kan je tevens helpen meer innerlijke liefde, vrede, geluk, vrijheid, levendigheid en welzijn te ervaren. Veel mensen merken dat Ademwerk diepe ontspanning bevordert of hen een energiek gevoel geeft. 


De voordelen van Ademwerk

 

Een algemeen effect is dat het emotionele blokkades in je lichaam of energetische systeem kan oplossen. Hierdoor kan er ruimte ontstaan voor heling en de energie weer beter door je lijf kan stromen. Zonder erover na te denken, kan Ademwerk je verbinden met wat er emotioneel en energetisch gezien speelt in je lichaam.

 

Ademwerk stelt ons in staat toegang te krijgen tot onze kernproblemen en geeft ons de mogelijkheid om positieve veranderingen aan te brengen. Veranderingen die van invloed kunnen zijn op vrijwel elk aspect van ons leven zoals de liefde voor onszelf, onze emoties, onze liefdevolle relaties en onze gezondheid. Daarnaast haalt het je uit je hoofd, kan het blokkades oplossen waar je je niet eens bewust van was en je een sterk gevoel geven.