Bijeenkomsten

Vrije bijeenkomsten organiseren. Dat is hard nodig lieve mensen. We leven in een harde tijd die niet voor iedereen even makkelijk is om welke reden dan ook. Zo zijn er meer eenzame ouderen dan ooit, jongeren die niet meer deel kunnen of mogen nemen aan onderwijs en de maatschappij, verstandelijk gehandicapten die steeds meer in een sociaal isolement terechtkomen en nog een hele groep anderen die om wat voor reden dan ook in de huidige situatie, in deze maatschappij buiten de boot vallen.Ze hebben vaak geen plek waar ze terecht kunnen om de zo belangrijke sociale contacten te leggen. Deze plek wil ik ze graag gaan bieden!

 

Dat wil ik doen door de bus in te zetten en een plek te creëren voor deze mensen. Om ze een plek te bieden waar ze samen kunnen komen en sociale contacten op kunnen doen. En als we dan toch in De Mindfulness Bus zitten, wil ik ze graag ook wat Mindfulness mee kunnen geven om ze zo misschien wat makkelijker door deze moeilijke periode heen te laten komen. Het mooiste zou zijn als de bus iedere week op een andere locatie zou kunnen staan.

 

Wil je liever aan een ander doel bijdragen, kijk dan eens naar de uitgestelde sessie.

De kosten voor de bus bedragen ongeveer €0,80 cent per km. Een ritje maken loopt dan ook al gauw in de kosten. Om de bijeenkomst niet op een afgelegen grote voertuigen parkeerplaats te hoeven houden komen hier geregeld ook de kosten voor een locatie bovenop. Om deze kosten te dekken zijn alle donaties welkom. Een euro, 10 of 100, ze zullen allemaal worden ingezet om de bus van locatie naar locatie te kunnen laten reizen om deze belangrijke bijeenkomsten te kunnen organiseren! Ik ben je al heel dankbaar voor het lezen van dit bericht. Hopelijk mogen we samen iets moois creëren!