Buddy De Mindfulness Bus

de mindfulness bus

Buddy De Mindfulness Bus is een Amerikaanse Schoolbus uit 1997 van 12mtr lang en 2,5mtr breed. De bus is door middel van zonnepanelen en een pakket accu’s zelfvoorzienend in stroom. Bij stilstand en zonder zon kan er in de bus 1 tot 2 weken stroom worden gebruikt. Het plan is om in 2022 rondom water op te vangen, extra watertanks onder de bus te hangen en een filtersysteem in de bus te plaatsen om ook wat water betreft zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn.

Buddy heeft dienst gedaan als schoolbus voor de Metamora Township High School Distr. 122 in het plaatsje Metamora. Dat (relatief gezien) in de buurt van Indianapolis en de stad Chicago, in de staat Illinois, ligt.

De bus is nu ongeveer 3 jaar in NL en sinds februari 2021 omgedoopt tot Buddy. In februari zijn we begonnen met de ombouw van bus tot praktijkruimte met verblijf, zodat het makkelijker is om rond te trekken met de praktijk. De bus rijdt tegenwoordig ook op LPG in plaats van gewone benzine. Op 1 mei 2021 is Buddy De Mindfulness Bus geworden en sinds 1 september rijdt Buddy weer op de Nederlandse wegen.

Wil jij kennis maken met Mindfulness of Ademwerk, of ben je op zoek naar een workshop, training of groeitraject en vind je het leuk om dat op een bijzondere plek te doen? Koop dan je tickets via onderstaande knop en dan zie ik je binnenkort in De Mindfulness Bus!