De beslissing is genomen

De beslissing is genomen.

Nadat mijn twijfels over het reizen en werken in een grote Amerikaanse schoolbus waren weggenomen koste het me niet heel veel tijd om de voor mij perfecte bus te vinden waar ik mijn praktijk in kan vestigen. Dus ja, ik ga in 2021 ‘verhuizen’!

Maar voordat het zover is moet er nog het één en ander gebeuren en ik weet nog niet of ik wat zelf ga doen of alles ga laten doen. Ik ben daarom op zoek naar alle mogelijkheden die ik maar kan vinden voor het ombouwen van mijn bus Buddy. Maar de beslissing is genomen en de bus is vanaf volgend jaar van mij.

Ben jij handig en lijkt het je leuk om mee te helpen of ken jij iemand die ervaring heeft met het ombouwen van bussen? Heb jij eventueel een (overdekte) locatie beschikbaar waar Buddy kan staan terwijl hij wordt omgebouwd? Heb of ken jij een bedrijf die bussen ombouwt? Ik kom dan graag via een priveberichtInstagram of Facebook met je in contact om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

Ik heb er nu al zin in! 

Hallo allemaal, even een update wat betreft Buddy. De afgelopen weken zijn ze goed bezig geweest Buddy hier en daar wat op te knappen. Aankomende weken wordt Buddy gekeurd voor een NL’s kenteken en dan is het eerste helft februari zover. Dan kan de verbouwing beginnen!

De mooie plannen voor de tweede helft van dit jaar liggen al klaar en zal ik tzt met jullie delen. Er moet nog het een en ander gebeuren voordat het zover is. Wat ik wel kan vertellen is dat Buddy en ik samen het land in zullen trekken voor jullie. Wil je weten hoe of wat, hoe mijn profiel dan vooral in de gaten.

Warme groet,
Danny

#lichtwerker #mindfulness #geluk #ademwerk #zelfliefde #mindset #energie #positief #angst #coachingbuddy #coach #buddy #frequentie #mediteren #vibratie #wijsheid #bewust #zijn #bewustzijn #inzicht