handen
Gratis Mindfulness en Ademwerk voor iedereen
Gratis (op vrijwillige eigen bijdrage) Mindfulness en Ademwerk voor iedereen. Hiervoor zou ik mijzelf en de bus ter beschikking willen stellen. Omdat ik dit fulltime en op vrijwillige basis wil doen, heb ik verder geen mogelijkheden om te werken en dit te financieren. Vandaar deze inzamelactie. De kosten die hiermee betaald zullen worden zijn, brandstof, verzekeringen, wegenbelasting, een boterham voor mij en locaties voor de bus.
 
De bedoeling is om per maand 2 tot 4 locaties (1 tot 2 weken per locatie) in het land aan te doen en daar dagelijks gratis (op eigen vrijwillige bijdrage) Mindfulness en Ademwerk in de praktijk te brengen. Op deze locaties zal ik een programma draaien waar iedereen zich gratis (op eigen vrijwillige bijdrage) op in kan schrijven. Mijn verwachting is dat dit met €1000 tot €1500,- euro per maand te verwezenlijken is.
 
Zie jij de meerwaarde van gratis (op eigen vrijwillige bijdrage) Mindfulness en Ademwerk voor iedereen in en kan je wat missen om hieraan bij te dragen of ben jij een donateur die dit project in z’n geheel wil financieren, dan hoop ik samen met jullie dit moois te kunnen creëren.