Mijn stralend lichtje

Vorige week schreef ik over mijn zielsliefde/mijn tweelingziel, mijn Stralend Lichtje! Er zijn ondertussen zoveel mooie dingen ontstaan/gecreƫerd, zo bijzonder en zo welkom. Ik ben daar zo ontzettend dankbaar voor!

Afgelopen weken


Sinds het einde van mijn relatie waar ik hier al eens over schreef, heb ik continue een diepe verbinding gevoeld met mijn ex. Ik blijf heel veel ‘lijntjes’ voelen waardoor we voor mijn gevoel nog totaal niet los waren/zijn van elkaar. Woensdag kreeg ik telefoon van een onbekend nummer. Ik pak ze zelden tot nooit op, maar nu zei mijn gevoel ‘doe het toch maar’. En daar was de vrouw van mijn leven. Mijn hart ging te keer en god wat was het fijn om haar stem te horen, mijn Stralend Lichtje!

We hebben de hele nacht beeld gebeld en gesproken over ons. Over wat ons in de weg stond, over waarom het niet het juiste moment was, over onze angsten en waar we tegenaan liepen bij elkaar. Zo kwamen er twee stukjes naar boven die ik mag gaan helen. (On)bewust weet ik het wel, hoewel ik het stukje vrouwen nog niet helemaal helder heb. Maar beide stukjes waren ook redenen om de Nieuwe Wereld Tribe opleiding van Mathijs Bos te gaan volgen, omdat Mathijs dat pad al heeft bewandeld.

De opleiding


De opleiding en de (Facebook)tribe waar we met meer dan 100 personen in zitten, geven me vele nieuwe inzichten. En die laten me weer diep van binnen graven naar mijn ware ik. Naar waarom ik doe wat ik doe en ben wie ik ben. Strookt dat wel met wat ik daadwerkelijk wil en met wie ik wil zijn? Het legt stukjes bloot die ik zelf in eerste instantie niet onder ogen wilde zien en waar ik voor mezelf echt op zoek mag gaan naar de reden waarom en hoe het anders te doen. Ik kan je zeggen dat de eerste 4 weken van de opleiding erg emotioneel waren, ik heb echt in een fucking heftige rollercoaster gezeten. Maar het is niet voor niks geweest, nu al heeft het zich zo dubbel en dik terug betaald. Want mijn Stralend Lichtje en ik zijn weer samen! šŸ˜

Nieuwe Wereld Tribe


De Nieuwe Wereld Tribe (opleiding) heeft me laten inzien waar het er bij mij aan heeft geschort in de relatie, hoe mijn gedrag heeft bijgedragen aan de breuk. Dit heb ik godzijdank weten te verwoorden in een brief die ik vorige week met de laatste spulletjes naar mijn liefje heb gestuurd. Het was dan ook fijn om te horen dat zij zat te wachten op een teken van mijn kant. De brief en mijn openheid daarin gaven haar veel vertrouwen en hebben haar doen besluiten om woensdag te bellen.

Gisteren hebben we elkaar weer gezien en het was direct goed. Onze diepe verbinding en intense liefde is zo sterk, daar kunnen stukjes onverwerkt verleden en rookgordijnen niet tegenop. We hebben voor de breuk stukjes die mogen helen bij elkaar blootgelegd. Dat hebben we tijdens de breuk een plekje kunnen geven voor onszelf. Nu zijn we weer samen en mogen we ons eigen stukje op onze eigen manier en in ons eigen tempo gaan helen, naast het gezamenlijke pad en creƫren van ons mooiste leven samen!