Nieuwe wereld tribe

De Nieuwe Wereld Tribe transformatie coach opleiding. Trots en ontzettend dankbaar dat ik onderdeel heb mogen zijn van deze opleiding. Wat een mooie verhalen en groei hebben we met elkaar mogen delen. Ik had graag iedereen eens een persoonlijke knuffel gegeven. Wie weet komt dat nog wel een keer.

Voor mezelf kan ik zeggen dat de tribe en alle mooie tribers mij heel veel hebben gebracht. Ik zat in een diep emotioneel dal, was te laks en mijn productiviteit was ver te zoeken. De lieve mensen in de tribe waren de steun die ik nodig had en gaven mij mooie nieuwe inzichten.

De opleiding heeft mij weer energie en kennis gegeven om verder te werken aan mijn droomleven, een goede fijne basis van waaruit ik samen met mijn Stralend Lichtje dat mooiste droomleven kan creëren.

Ik ben blij dat ik een aantal tribers heb mogen ontmoeten en dat we de Nieuwe Wereld Tribe en het Next Level programma nog hebben. Dan hoef ik gelukkig niet iedereen te missen en ga ik vast nog meer van jullie ontmoeten. Ik kijk er naar uit!

Heel veel liefde voor alle tribers. Zo ontzettend dankbaar dat ik jullie heb mogen leren kennen, voor alle mooie en minder mooie momenten, verhalen, tranen en de stralende lichtjes in jullie ogen.

Till we meet again

💜🙏🏽💜

#nwt #nieuweworldtribe #nextlevel #geluk #liefde #verbinding #overvloed #certificaat #trots #dankbaarheid