Danny

Wat ik graag zou willen en wat ik ook zie als mijn missie, is als Mindfulness trainer en Ademwerk coach mensen helpen op hun eigen pad.

Omdat ik zie dat de mens steeds verder van het mens zijn af komt te staan en er steeds meer mensen zijn die om verschillende redenen steun, begeleiding en/of coaching kunnen gebruiken.

Ik help je stap voor stap, zodat ook jij meer bewustzijn kan creëren en kan groeien op je eigen pad naar een bewuster en vrijer leven.

een nieuw begin

Hoeveel signalen heb je nodig om tot nieuwe inzicht te komen? Voor mij was mijn tweede burn-out het zoveelste signaal dat het anders moest en het startpunt van een nieuw begin.

Ik stopte met werken voor een baas, verkocht mijn huis en besloot mijn hart te volgen en mensen te gaan coachen, begeleiden en ondersteunen.

Mindful en vrijer door het leven gaan zijn mijn drijfveren. Mijn eigen ervaringen leerde mij wat ik nodig had om dat voor elkaar te krijgen.

Trainer & Coach

Na de omscholingen ben ik direct als Mindfulness trainer en Ademwerk coach aan de slag gegaan. Spannend? Zeker! Maar door de resultaten in mijn eigen leven was het verlangen om deze kennis door te geven enorm groot.

Het verlangen om mensen met Mindfulness en Ademwerk te ondersteunen, begeleiden en coachen.

Deze trajecten van transformatie waren voor mij een hele mooie stap in mijn groeiproces. Niet alleen als mens, maar ook als professional.

wat breng ik mee

Als Mindfulness trainer en Ademwerk coach kan ik mijn vele jaren als trainer, coach, mijn persoonlijke ervaringen en de genoten opleidingen bundelen om ook jou te helpen op je pad.

– Jaren ervaring als trainer en coach, waarmee ik je kan helpen en motiveren om jouw persoonlijke pad te bewandelen.

– Mijn persoonlijke ervaringen, waardoor ik weet wat het is om bijvoorbeeld in een burn-out te zitten of minder licht te zien.

– De genoten opleidingen, waarmee ik je de juiste tools kan aanreiken om bewuster en vrijer door het leven te gaan.

diploma's

  • Post-HBO Customer Management
  • Padi Divemaster

certificaten

  • Mindfulness trainer
  • Ademwerk coach
  • Reiki I
  • Reiki II

bijscholing

  • Mindfulness voor het leven
  • Mindfulness voor jongeren
  • Train de trainer
  • Coach de coach

WAT BRENG IK MEE ALS MINDFULNESS TRAINER EN ADEMWERK COACH

Wanneer alles in en om je heen teveel wordt, wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet, dan kunnen lichaam en geest, soms op een harde manier, je een halt toe roepen.

Wanneer je de verbinding met alles om je heen kwijt bent of je zoekende bent. Je het gevoel hebt dat alles anders moet of je uit die ratrace wilt stappen, maar niet weet hoe.

Dat kan allemaal leiden tot een burn-out. Daar kan ik uit eigen ervaring over meepraten. Mindfulness en Ademwerk kunnen je helpen om dit te voorkomen, situaties beter te overzien of oude blokkades en pijnen op te ruimen.

Wat ik als Mindfulness trainer en Ademwerk coach mee breng zijn onder anderen mijn kennis en ervaring rondom angst, stress, radeloosheid en burn-out. Ik coach en begeleid je op respectvolle wijze bij het ontdekken van je innerlijke kracht en wijsheid.

Ik ben als Mindfulness trainer en Ademwerk coach beschikbaar om je persoonlijk, professioneel en op zachte wijze te coachen en begeleiden op jouw eigen pad.