Danny

Na een soms roerig en heftig leven en ruim 15 jaar ervaring in (zakelijk) coachen vanuit diverse management functies, ben ik dan toch gaan doen waar mijn hart ligt. Mensen coachen, helpen en begeleiden met het bereiken van een vrijer en bewuster leven.

Mijn naam is Danny (1972), vader van een bijzondere zoon. Tevens ben ik baasje van Lola, zoon, broer, vriend en ondernemer. Ik leef zo minimalistisch mogelijk, houd ervan om er op uit te trekken met mijn bus. Ik hou van wandelen en ben gestopt met het nuttigen van dierlijke producten. Ok vooruit, voor 95%. Ik voel me daardoor zoveel beter, heb zoveel meer energie! Maar dat terzijde.

Na ruim 15 jaar in diverse management functies, waarin ik veel mensen heb gecoacht naar een betere plek binnen en buiten het bedrijf, ben ik gestopt met werken voor een baas. Ik ben mijn hart gaan volgen en gaan werken aan mijn droom, het coachen, begeleiden of ondersteunen van mensen zodat zij hun persoonklijke doel kunnen bereiken.

Ik wil mensen bewust(er) maken, zichzelf terug laten vinden, helpen al hun mogelijkheden te ontdekken, op weg helpen om hun dromen na te jagen of gewoon vrijer te laten zijn en leven. Dit doe ik vanuit De Mindfulness Bus zodat we dit op mooie en fijne locaties door het land heen kunnen doen.

Ik heb de afgelopen jaren diverse trainingen en opleidingen gevolgd om mijn visie en vaardigheden nog verder uit te bouwen.

Mijn eigen leven heeft mij veel, soms harde, lessen geleerd. Ik heb mezelf door twee burn-outs heen geholpen, heb op het randje van de dood gelegen, maar ben overal steeds sterker uitgekomen. Met deze lessen en ervaringen op zak heb ik al menig mensen mogen coachen, helpen en begeleiden naar het voor hun op dat moment ultieme doel en een bewuster leven. Ik zou dat ook graag voor jou doen, zodat ook jij bewust(er) naar jezelf, naar de wereld en de mensen om je heen kan kijken en een vrij(er) leven kan gan leiden. Dat gun ik jou ook!