Verbinding, liefde en overvloed

Verbinding, liefde en overvloed. Dat is waar het om gaat! Vandaag een berichtje ontvangen van iemand die vanochtend met een raar gevoel wakker werd. Een raar gevoel omdat mensen om hem heen bang zijn, bang zijn voor Corona. Een raar gevoel omdat er uit angst niet geknuffeld mag worden en mensen elkaar ontwijken. Dat maakt verdrietig. Ik kan me dat goed voorstellen, dat heb ik namelijk zelf ook. Helaas is niet iedereen klaar voor een nieuwe wereld. Dat zie en lees je overal. Het enige dat wij volgens mij kunnen doen is informatie en eigen ervaringen delen met onze naasten en iedereen die het horen wil. De rest zullen ze zelf moeten doen. Dat is soms heel lastig, maar iedereen maakt hierin z’n eigen keuze. Dat respecteer ik en kan het daarom wellicht wat makkelijker naast me neerleggen. Ik blijf gewoon mijn pad volgen en hoop dat we uiteindelijke weer op hetzelfde pad uitkomen. Het pad naar een mooiere nieuwe wereld vol verbindingliefde en overvloed. Daar ga ik voor. Ga je mee? ❤️

 

#corona #media #angst #nergensopgebaseerd #nieuwewereld #liefde #overvloed #verbinding #verdriet